دانلود انواع فایل های آموزشی

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده و پروژه ونمونه سوالات و سایر محصولات

دانلود انواع فایل های آموزشی

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده و پروژه ونمونه سوالات و سایر محصولات

کلمات کلیدی

پاورپوینت معماری ارگانیک و رایت

پروژه کارآفرینی مهد کودک

گزارش کارآموزی خط تولید ساخت و مونتاژ وانت پیکان

دانلود پاورپوینت پمپ های هیدرولیکی

ترجمه مقاله بررسی مسائل راهبردی فناوری اطلاعات

پاورپوینت مدیریت کیفیت جامع

پاورپوینت نمودار تعادلی آهن وکربن FE-C

مقاله ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی

ترجمه مقاله تئوری محدودیت ها و حسابداری

تحقیق میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی

تحقیق مراحل تهیه قند از چغندر قند

مقاله کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع

مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی

در تهیه نوشیدنیهای تخمیری

تحقیق دوغ کره

تحقیق تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه

پروژه بررسی رابطه دینداری و میزان طلاق بین زنان شهر تهران

پروژه موردبررسی در شرکت ایرالکو EFQM

دانلودتحقیق ویندوز ۲۰۰۳ سرور

پروژه شرکت ماژین صنعت

طرح احداث شرکت ماکارونی

طرح توجیهی تولید الکترود

تحقیق و بررسی شرکت تولید آب معدنی و خدمات آن

طرح توجیهی عملیات حسابداری کارگاه تولید نقل

تحقیق صورتهای مالی شرکت مهندسان مشاور‌آستان قدس رضوی

طرح توجیهی صندلی مقوایی

ترجمه مقاله محیط محاسبات ابری علمی کارآمد برای شبیه سازی مواد

کارآفرنی تولید صابون

تحقیق – بررسی شخصیتی در بازیگران گروه های مختلف تئاتر

گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی

قیمت:90000ریال

موضوع :

گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

چکیده :

شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود.این شرکت ضمن بکار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید.دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست.شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه ، بهداشتی ،بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین ،فارس ،بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود.

فهرست :

1)تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس

2)شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس

4) مراحل تولید:

1-4) مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس

1-1-5 آماده کردن خمیر dough development

1-5)فرآیند مجتمع نان آوران سبوس

2-1-5)مخلوط کردن اجزای خمیر mixing

3-1-5)عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر

4-1-5)مشت زدن به خمیر punching

7-1-5)گردکن خمیر Rounding

8-1-5)تخمیر میانی Intermediate

5-1-5)شکل دادن خمیر Dough Make Up

6-1-5)چانه گیری Dough Dividing

9-1-5)قالب گیری

10-1-5)تخمیر نهایی

11-1-5)پخت نان

6)محصولات مجتمع نان آوران سبوس

1)کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس

ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس

1-6)معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس

وظایف کنترل کیفیت که شامل:

1-1)استاندارد مواد غذایی

2-1)جنبه های کنترل کیفیت کارخانه

5-1)کنترل کیفیت در حین فرآیند

3-1)کنترل کیفیت مواد اولیه

4-1)کنترل کیفیت در آزمایشگاه

6-1)کنترل کیفیت محصول نهایی

فصل سوم

آزمایشهای شیمیایی،فیزیکی

2)آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد

1-2) اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد

3-2)اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد

4-2)مقدار گلوتن انواع آرد

5-2) اندازه گیری جذب آب گلوتن

(3) آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد

1-3)اندازه گیری پروتئین در آرد

-رویه :

2-3) فیبر و اهمیت آن

3-3) آزمایش اندازه گیری چربی در آرد

1-4) رطوبت خمیر مایه نان

(4) آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر)نان

2-4) قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان

3-4) اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب

5-4)اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک

4-4)اندازه گیری ph خمیر مایه نان

(5) آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

2-5)اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی

3-5) اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی

اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها ی خوراکی

(6) آزمایش شیمیایی مربوط به نمک

(7) آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو

(8) آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۱۲/۲۸
مهدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی